Vrijgezellenfeest in Den Haag
Atelier de Pleijsterplaats
070-3561998 b.g.g. 06-49132010
Stuur een e-mail
 

 

Al 30 jaar creatieve workshops
voor vrijgezellenfeesten in Den Haag!

 

Atelier de Pleijsterplaats


Bij atelier de Pleijsterplaats werken we sinds 1988 aan de leukste uitjes. Wij verzorgen schilderworkshops, beeldhouwworkshops en puzzeltochten voor bedrijven en particulieren.
Bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, familiefeesten of zomaar een uitje. De workshops zijn ook goed in te zetten als teambuilding activiteit.

Wie zijn wij


Wij, Corrien van Buuren en Margot Drosten zijn afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming en Lerarenopleiding handvaardigheid en tekenen.

Kunstenares Corrien van Buuren staat ook in het jaarboek kunstenaars 2019.

Onze passie is het bedenken van workshops en puzzeltochten én het verzorgen van bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Het resultaat is goed af te lezen in de meer dan 600 enthousiaste recensies van onze klanten.

Oude Molstraat 18, Den Haag


Onze sfeervolle ateliers zijn gelegen in een gezellig 17e eeuws pand om de hoek van Paleis Noordeinde in het historische centrum van Den Haag, het Hofkwartier.
Wij bieden plaats aan ongeveer 45 personen.
Voor grote groepen t/m ongeveer 200 prs. hebben wij andere gezellige locaties in het centrum.

Onze locatie is goed bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn talloze leuke terrasjes, barretjes en restaurants te vinden.

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen 070-3561998 b.g.g. 06-49132010 of klik op informatieaanvraag.

Oude Molstraat 18

Wat wij doen:Vrijgezellenfeesten


Wat is er niet leuker om voor de toekomstige bruid of bruidegom een vrijgezellenfeestje te organiseren met als verrassend hoogtepunt... het schilderen van bijvoorbeeld een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel!
Lees hier meer over de verschillende vrijgezellenfeesten in Den Haag


Andere workshops


Lekker creatief bezig zijn tijdens een uitje in Den Haag, dat vind je bij onze workshops. Wij verzorgen niet alleen beeldhouwen in bijvoorbeeld speksteen maar ook workshops zoals glasgraveren en boetseerworkshops. Genietend van een hapje en een drankje maak je de mooiste kunstwerken onder enthousiaste professionele begeleiding.
Klik hier voor een bezoek aan onze nieuwe website


Creatieve arrangementen in Den Haag


Lekker een hele dag, middag of avond volledig verzorgd uitje in Den Haag. Met verschillende activiteiten heb je een gezellige tijd waar nog lang met plezier over gesproken zal worden. Leer uzelf en Den Haag kennen d.m.v. schilderworkshops, beeldhouwworkshops, puzzeltochten en stadswandelingen. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten, wij verzorgen o.a. lunch, diner, high tea, high wine en dergelijke.
Lees meer over de verschillende creatieve arrangementen op onze nieuwe uitgebreide website


Workshops op locatie


Schilderworkshops op locatie als ontspanning- en/of teambuilding activiteit. Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve workshops voor bedrijven; een opkikker om de dagelijkse sleur te verbreken, de werksfeer te verbeteren en elkaar beter te leren kennen. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Lees hier meer over de verschillende workshops op locatie op onze nieuwe uitgebreide website


Teambuilding activiteiten


Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve teambuilding activiteiten voor bedrijven en legt het accent op het inspireren van het team, wat de communicatie en het saamhorigheidsgevoel een opkikker geeft. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Lees hier meer over de verschillende teambuilding activiteiten op onze nieuwe uitgebreide website


Creatieve strandactiviteiten


Op een zomerse dag is er natuurlijk niets fijner dan vertoeven op het strand. Doe een gezellige teambuilding activiteit op het terras van het strandpaviljoen. Schilder bijvoorbeeld een zeegezicht onder het genot van een drankje. Na afloop volleyballen om de lekker trek te krijgen voor de barbecue. Echt een dag om nog lang van na te genieten!
Lees hier meer over de verschillende strandactiviteiten op onze nieuwe uitgebreide website


Vergaderruimte


Op het atelier in het historische centrum van Den Haag hebben wij ook vergadermogelijkheid voor groepen tot 16 personen. Tevens kun je een korte vergaderbreak houden met diverse groepsactivteiten zoals een korte puzzeltocht of stadswandeling door het historische centrum van Den Haag. Of een korte, creatieve workshop van 1 tot 1,5 uur.
Lees hier meer over de vergadermogelijkheid op onze nieuwe uitgebreide website


Optioneel (uitbreiding van activiteiten)


Al onze workshops zijn uit te combineren met o.a.:
  • Catering
  • High tea
  • High wine
  • Brunch
  • Lunch
  • Lunch Royal
  • Diner
Daarnaast kun je ook kiezen voor een puzzeltocht (zie www.puzzeltochtdenhaag.nl) of stadswandeling, museum bezoek of een rondvaart over de Haagse grachten.
Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden op onze nieuwe uitgebreide website


Puzzeltochten in Den Haag


Leer Den Haag kennen tijdens een puzzeltocht. Al puzzelend zie je de vele highlights van Den Haag. Verzorgt in het historische centrum van Den Haag. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest.
Bezoek onze website Puzzeltochten in Den Haag voor meer informatie


Schilderworkshops in Den Haag


De leukste schilderworkshops in Den Haag vindt je bij ons! Voor deze schilderworkshops behoef je over geen enkele ervaring te beschikken. Dankzij de deskundige begeleiding zal iedereen een prachtig meesterwerk kunnen maken. Om de inspiratie op te wekken bieden wij een lekker hapje en een feestelijk drankje aan.
Lees hier meer over de verschillende schilderworkshops op onze nieuwe uitgebreide website
 

Atelier de Pleijsterplaats

Oude Molstraat 18. 2513 BB Den Haag (het Hofkwartier)

Tel: 070-356 19 98 b.g.g. 06-491 32 010

Openingstijden

Iedere dag geopend, bellen voor afspraak


Informatieaanvraag
Privacyverklaring 
Routebeschrijving
Algemene Voorwaarden

Kamer van Koophandel 27123215

BTW-nr. NL8071.11.740B01

 

Onze andere websites

zie ook: Puzzeltochten Den Haag
zie ook: Schilderworkshop.com
zie ook: Schilderworkshops.nl
zie ook: Bedrijfsuitjes Den Haag
zie ook: Schilderworkshops.blogspot.nl
 

Vragen? Bel 070-3561998 of 06-49132010