Vrijgezellenfeest in Den Haag
Atelier de Pleijsterplaats
070-3561998 b.g.g. 06-49132010
Stuur een e-mail

Al 30 jaar creatieve workshops
voor je vrijgezellenfeest in Den Haag


Atelier de Pleijsterplaats


Bij atelier de Pleijsterplaats werken we sinds 1990 aan de leukste uitjes. Wij verzorgen schilderworkshops, beeldhouwworkshops en puzzeltochten voor bedrijven en particulieren.
Bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, familiefeesten of zomaar een uitje. De workshops zijn ook goed in te zetten als teambuildingactiviteit.

De dames van atelier de PleijsterplaatsOnze passie is het bedenken van superleuke workshops, waarbij je geen enkele ervaring nodig hebt. Ook zijn onze puzzeltochten anders dan anders en dat wordt gewaardeerd. Het resultaat is goed af te lezen in de meer dan 600 enthousiaste recensies van onze klanten. Wij, Corrien en Margot zijn afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming en Lerarenopleiding handvaardigheid en tekenen.
Kunstenares Corrien van Buuren staat ook in het jaarboek kunstenaars 2019, zie https://mobiel.schilderworkshop.com/corrien-van-buuren.html.

Oude Molstraat 18, Den Haag


Onze sfeervolle drie ateliers zijn gelegen in een gezellig 17e eeuws pand om de hoek van Paleis Noordeinde in het historische centrum van Den Haag, het Hofkwartier.
Wij bieden plaats aan ongeveer 45 personen.
Voor grote groepen t/m ongeveer 200 prs. hebben wij andere gezellige locaties in het centrum.

Onze locatie is goed bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn talloze leuke bezienswaardigheden en terrasjes, barretjes en restaurants te vinden.

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen 070-3561998 b.g.g. 06-49132010 of klik op informatieaanvraag.

Atelier de Pleijsterplaats, Oude Molstraat 18 Den Haag

Activiteiten voor je vrijgezellenfeest:Creatieve schilderworkshops


Wat is er niet leuker om voor de toekomstige bruid of bruidegom een vrijgezellenfeestje te organiseren met als verrassend hoogtepunt... het schilderen van bijvoorbeeld een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel!
Creatieve workshops schilderen lees verder

Andere workshops


Lekker creatief bezig zijn tijdens een uitje in Den Haag, dat vind je bij onze workshops. Wij verzorgen niet alleen beeldhouwen in speksteen, maar ook workshops zoals glasgraveren en hoofd boetseren. Genietend van een hapje en een drankje maak je de mooiste kunstwerken onder enthousiaste professionele begeleiding.
u Workshop beeldhouwen, boetseren, graveren lees meer

Creatieve arrangementen in Den Haag


Lekker een hele dag, middag of avond volledig verzorgd uitje in Den Haag. Met verschillende activiteiten heb je een gezellige tijd waar nog lang met plezier over gesproken zal worden. Leer uzelf en Den Haag kennen d.m.v. schilderworkshops, beeldhouwworkshops, puzzeltochten en stadswandelingen. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. Wij verzorgen o.a. lunch, borrelplateau's, taart en dergelijke.
Creatieve arrangementen op https://mobiel.schilderworkshop.com

Workshops op locatie vanaf 20 personen


Schilderworkshops op locatie als teambuilding activiteit. Atelier de Pleijsterplaats verzorgt ook creatieve workshops voor bedrijven; een opkikker om de dagelijkse sleur te verbreken, de werksfeer te verbeteren en elkaar beter te leren kennen. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!

Teambuilding activiteiten


Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve teambuilding activiteiten voor bedrijven en legt het accent op het inspireren van het team, wat de communicatie en het saamhorigheidsgevoel een opkikker geeft. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!

Creatieve strandactiviteiten


Op een zomerse dag is er natuurlijk niets fijner dan vertoeven op het strand. Doe een gezellige teambuilding activiteit op het terras van het strandpaviljoen. Schilder bijvoorbeeld een zeegezicht onder het genot van een drankje. Na afloop volleyballen om de lekker trek te krijgen voor de barbecue. Echt een dag om nog lang van na te genieten!

Vergaderen


In ons pand in het historische centrum van Den Haag hebben wij ook een vergaderruimte voor groepen tot 16 personen. Ook kun je een korte vergaderbreak houden gecombineerd met diverse groepsactivteiten, zoals een korte puzzeltocht of stadswandeling door het historische centrum van Den Haag. Een korte, creatieve workshop van 1 tot 1,5 uur behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Puzzeltochten in Den Haag


Leer Den Haag kennen tijdens een puzzeltocht. Al puzzelend zie je de vele highlights van Den Haag, zoals de Hofvijver, Het Mauritshuis, Het Plein etc. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Zie https://mobiel.puzzeltochtdenhaag.nl. Vraag meer info op 070-3561998 of 06-49132010

Optioneel (uitbreiding van activiteiten)


Al onze workshops zijn uit te combineren met o.a.:
  • Catering
  • Lunch
  • Lunch Royal
  • Diner
 


Atelier de Pleijsterplaats


Oude Molstraat 18, 2513 BB Den Haag
070-3561998 of 06-49132010

Openingstijden
Iedere dag geopend, bellen voor afspraakK.v.K. 27123215
BTW-nr. NL8071.11.740B01
 
Vrijblijvende informatieaanvraag

Stuur een e-mail

Privacyverklaring

Routebeschrijving

Algemene Voorwaarden

 
 
 

Vragen? Bel 070-3561998 of 06-49132010